Aron og Piwo

Om oss

ARON HD- A

PIWO HD-A. CEA-fri. VWD clearsøndag 10. mai 2009

Caravan Crying In The Rain " PIWO "

Wynset Meet The Press
Piwo's far
Shadowbrook's Picadilly Circus
Piwo's mor
Ferien i august 2009
Piwo i Pinsen 2009. 3 måneder og en uke.
Og matskapet fant han fort.


Vennskapet er et faktum og de er virkelige venner. Dra-lek er veldig morsomt.
Aron ville leke med en gang, men han var litt skummel i begynnelsen for han var litt voldsom. Det gikk fort over.


En sliten liten gutt har endelig kommet hjem til sin nye famile i Myrdalskogen. Nå ventet regn og kalde og forblåste dager på lillegutten. Dette taklet han fint, for hele tiden har han hatt Aron til bestevenn.De har kost seg og lekt masse ,så det har ikke betydd noe at været har vært dårlig.Liten gutt ser på verden rundt seg.

Søndag 3 mai og Piwo er levert på flyplassen i Alicante. Masse rare mennesker som gikk forbi med noen bråkete kofferter som Piwo ville løpe etter. Han var også flink å tisse en siste gang før vi gikk gjennom sikkerhetskontrollen. Turen til Bergen tok 3 1/2 time og han sov i baggen sin helt til vi startet innflygingen til Bergen. Da stakk han han hodet opp og så på verden rundt seg nede på fly-gulvet. I tollen gikk alt som forventet og vi kunne endelig sette beina på Norsk og Bergensk jord med den lille Piwo."Gamlematmor" Lotta og mamma London.


Kvelden før vi skulle dra fra Spania besøkte vi Piwo og ordne med papirer osv. Han fòr rundt på terrassen og koste seg sammen med de voksne sheltiene og så Guri da. Hun var kul.

Den 3 mai hentet vi lille Piwo hos Kennel Caravan i Spania. Ventetiden på å få han hjem til Norge var lang, men oppdretter Lotta holdt oss vel informert hele veien. Vi fikk stadig vekk mailer om utviklingen til valpekullet, og vi var veldig spent på hvem av de 5 hannene som skulle komme til oss. Vi har hele tiden vært klar på at vi vil ha en aktiv valp, og det er tydelig at valget av Piwo er korrekt. En meget kjekk og sosial valp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar