Aron og Piwo

Om oss

ARON HD- A

PIWO HD-A. CEA-fri. VWD clear







onsdag 10. juni 2009

Terroristen Piwo

Lille "snille" Piwo har jammen tilegnet seg flere navn enn noen av de tidligere hundene i familien. For tiden går han kun for Terroristen,matvraket eller Ilderen. Snill, men skjuler det godt..Men som matmor Beate sin mor sa om barnet sitt: skjønnheten rettet henne.Hun var visst et meget vakkert lite barn. Tusen takk Lotta, jeg ba om å få en aktiv valp og du valgte nok rett til oss. Pen er han også.
Stakkars snille Aron får jammen kjørt seg om dagen.Ilderen henger stort sett i pelsen hans i våken tilstand. Lurer på hvor lenge valpelisensen varer. Tror nok at han koser seg med den lille også. I skogen er det full fart, og det mangler ikke på stilen som bildet under viser.
I dag har vi vært i Dalen og trent agility sammen med Merethe og Maja. Piwo fikk prøve seg gjennom røret og det gikk unna som bare det. I begynnelsen løp han etter Aron, men det var ikke noe problem å løpe gjennom alene heller. Godbiter og leker gjør susen.Han fikk også prøve seg med litt fremadsending med hopp-pinnene liggende på bakken. Det mangler ikke verken på fart eller lyst til å prøve noe nytt.
Kameraet var hjemme, så det ble dessvere ikke noen bilder av agility-debyen hans.





















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar